Nike Air Max 95 “Particle Gray” er nu kun £ 80 ved Foot Locker UK!

Vi kan bare ikke få tilstrækkelige af Nike Air Max 95 “Particle Gray”! Selvom det frigav al metoden tilbage i februar, er det stadig en af ​​de mest populære AM95’er at falde i år, såvel som hvis du stadig ikke ejer et par, er der ingen grund til ikke mere, da de er blevet nedsat til bare £ 80 over ved Foot Locker UK!

Ved at drage fuld fordel af Sergio Lozanos anatomiske æstetik kan “partikelgrå” prale af en lagdelt overdel, der er udformet af glat læder såvel som gjort op i forskellige grå nuancer. Black Fit Together pryder snøresystemet til det traditionelle Air Max 95 -design, mens øjenbåndene er accenteret med berøringer af “spor rød” til en pop af kontrast.

Når du bevæger dig ned nedenfor, vil du opdage en vanvittigt chunky Nike Air mellemsål, såvel som for at runde alt ud, den berømte ovale “Air Max” patch pryder tungen og afslutter den traditionelle 90’ers sneaker.

Hvad er der ikke at lide ved Nike Air Max 95 “Particle Gray”? Tilbudt nu for kun £ 80 ved Foot Locker UK, vil du absolut ikke gå glip af dette! Lad os forstå, hvis du håndterede for at få fat i et par såvel som i tilknyttede nyheder, Denham X Nike Air Max 95 hylder OG “Neon”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *