Air Jordan 5 “Alternative Bel-Air” er denne weekends mest populære udgivelse

efter adskillige lækager såvel som masser af forsinkelser, er den længe ventede Air Jordan 5 “Alternative Bel-Air” til sidst falder denne weekend. En hyldest til Jordan Brands forbindelse med hit sitcom The Fresh Prince of Bel-Air, Will Smith blev ofte set rocke et par AJ5’er, mens du er på sæt, så sørg for at få dit eget par, når de introducerer den 15. august!

Lanceringen lige i tide til at fejre den berømte basketball-silhuettes 30-års jubilæum, “Alternative Bel-Air” har en sprød hvidt læderoverdel med vintage detaljer med overalt. Efterfølgeren til 2013’s “Bel-Air”, pops af “Ghost Green” såvel som lilla kan findes, mens en stealthy sort tunge pares tingene lidt tilbage.

Billede gennem REPGOD888

Billede gennem REPGOD888

Billede gennem REPGOD888
Når du bevæger dig under fødderne, får du den legendariske P-51 Mustang-inspirerede Nike Air mellemsål, der er så behagelig som det bliver, såvel som at runde alt ud, vintage sokkliner nikker til den skøre påklædning, der bruges af Will i hele West Philadelphia Set serie, der afslutter throwback -æstetikken.

Når han rammer hylder i weekenden den 15. august, er Nike Air Jordan 5 “Ghost Green” en bestemt meget politibetjent for enhver form for rotation, så hvis du vil have et par, skal du sørge for at holde det låst på den eneste leverandør! Lad os forstå, om du griber fat i et par, såvel som mens du er her, kan du også se på foden på den off-white X Air Jordan 5 “Sail”!

Billede gennem REPGOD888

Billede gennem REPGOD888

Billede gennem REPGOD888

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *