Nike Dunk High “Ring Bling” ankommer med en slående opsætning

Der er ingen, der benægter, at vi allerede har modtaget en masse nye Nike-dunker på trods af at vi stadig er tidligt i 2022, og det ser ud til, at det Beaverton-baserede etiket har Ingen intentioner om at stoppe, da flere gengivelser fortsætter med at komme videre online. En af de seneste opsætninger, vi har set på High-Tops, er Nike Dunk High “Ring Bling” Colourway. Officielle billeder af parret er gået live, og dedikerede dunk -samlere har allerede deres øjne på at gribe et par.

Den kommende iteration er måske ny for nogle, men velkendte for andre – og det er fordi “Ring Bling” -ordningen allerede havde Nike TN Air Max plus sidste år.

Billede via Nike
Int’l forsendelse

Se mere

Denne dunkhøj er ikke anderledes, idræts en ren hvid småsten læderbase indpakket i glatte grå læder accenter omkring fronten, øjenstays og bageste. Det bemærkelsesværdige træk ved disse Nike -undervisere er den metalliske teal -swooshes over sidevæggene og den metalliske sølv Swoosh Dubraes forfod. Det eftertragtede ensemble er komplet med traditionelle Nike-branding-detaljer, perforerede tåbokse, hæltræk faner og en polstret mellemsålenhed i fuld længde under fødderne.

Hvis Nike Dunk High “Ring Bling” er på din must-have-liste, skal du sørge for at tjekke tilbage med os her på den eneste leverandør for alle de nyeste Nike-udgivelsesdatoer. I relaterede nyheder vil Nike Dunk High “Fossil Rose” sætte en forår i dit trin.

Billede via Nike
Int’l forsendelse

Se mere

Billede via Nike
Int’l forsendelse

Se mere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *