Gucci X Comme des Garçons går sammen om endnu en samarbejds bærepose

Gucci X Comme des Garçons går sammen om endnu en samarbejds bærepose

, da Gucci’s Centennial Jubilæumsår afsluttes, er det italiensede høje modehjem til at fortsætte en række partnerskaber med endnu Des Garçons. Denne seneste Gucci X Comme des Garçons -forbindelse overholder nu partnerskaber med dem som 100 tyve, Balenciaga såvel som North Deal med sent i sidste år.

For at afsløre denne seneste kollaps offentliggjorde Gucci til sin historie, der viser et lille kig på den kommende bærepose. De to arbejdede meget første sammen for co-brandede PVC-totes tilbage i 2018 såvel som nu tilsyneladende er indstillet til at introducere den seneste gengivelse næsten øjeblikkeligt. Denne version ser ud til at have en mat sort base med både Gucci’s såvel som CDGs logoer. Gucci -logoet sidder lavere på posen i en tonal farvet skrifttype, mens Comme des Garçons -logoet vises i en kontrasterende hvid farvetone.

Det er usikkert, om denne stil vil være den endelige stil, vi ser udgivet, men mange fans håber sandsynligvis, at en mere PVC -tilføjelse også vil blive tilbudt. Den seneste Gucci X Comme des Garçons kollaps vil blive tilbudt den 15. oktober fra Gucci Vault. I andre nyheder lækker en liste over potentielle ultimative X Tiffany & Co. -produkter.

Billede via Gucci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *