Afkom x Converse Chuck 70 “Flip” -pakken er ruskind på sin fineste

i sneakerverdenen, masser af silhuetter kommer såvel som gå, såvel som med sikkerhed, Ude på, inklusive berømte farver. Hvis du ikke kan klare at tage LS, er du absolut krav om at redegøre for de meget forventede afkom x Converse Chuck 70 “The Flip” -pakken, der frigiver ekstremt snart. Gennemgang af OG “Offspring Community” -pakken fra 2019, der omfattede to saftige farver, britiske udmærkede sneakerbutik afkom samt fan-favorit Boston-sko Converse “Flips” deres foreløbige stilarter samt pryder dem med premium-overlays, der vil have medlemmer Helt summede for at få en vindende besked fra deres spændende Instagram -konkurrencer.

En moderniseret version af den traditionelle Chuck Taylor All Star fra 1917 tager en moderniseret version af den traditionelle Chuck Taylor All Star fra 1917, den co-brandede Chuck 70’erne er tilgængelig i to iterationer, der vil virke underlige for langvarige fortalere for det, der er der er tilgængelige i to iterationer, der vil virke underligt for langvarig, at de er, at de ikke har fået fodtøjets fodtøjets etiket, der tager på fodtøjets fodtøj. Høj såvel som Low Chuck Taylor 70 udvekslinger henholdsvis farver, mens de kan prale af mindre justeringer, når det vedrører branding.

Billede ved hjælp af afkom
Int’l forsendelse

Se mere

Billede ved hjælp af afkom
Int’l forsendelse

Se mere

Begge fint klædt i ruskindbygning snarere end standard lærred bygningen, afkom x converse chuck 70 flip sort ser en høj-top silhuet med en mørklagt makeover, mens afkom x converse chuck 70 flip hvid viser en lav-top profil klædt i behagelige farver på fløde. Bevarelse af lynboltgrafikken fra den foregående kapsel, der oprindeligt var på sålerne, flaunt dem på snørebåndet i stedet såvel som suppleret med gentagne “afkom i kvarter mellemsål under fødderne. Ekstra script -tekst, der lyder “samfundsmedlemmer” lander ligeledes i andre sektioner.

Billede ved hjælp af afkom
Int’l forsendelse

Se mere

Yderligere co-branding-detaljer vises i typen af ​​afkomets maskotlogo, der pryder de øverste øjenstays såvel som tungenes underside, til sidst afrundet med Converse’s øjeblikkelige genkendelige All Star-emblem på det mediale sidepanel, der er aftagelig såvel som en stor omvendt også Som Lightning Bolt -logo gemte sig inden for ydersålen, der kan ses, når du ser direkte under fødderne. For ikke at glemme, forventes begge fitnessinstruktører at finde med en speciel afkom-tema-boks, en, som du absolut ikke ønsker at smide væk.

Afkom x Converse Chuck 70 “Flip” -pakken er arrangeret til at lande ved Vælg afkom butikker den 15. april At være i din samling. Lad os forstå, om du håndterer for at fange en W såvel som at holde den låst i ideel lige her hos den eneste leverandør for alle de aktuelle opdateringer i Converse -udgivelser, teasere samt meget mere. I tilknyttede nyheder er vi absolut i som med Kim Jones X Converse Chuck 70 Collection!

Billede ved hjælp af afkom
Int’l forsendelse

Se mere

Billede ved hjælp af afkom
Int’l forsendelse

Se mere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *