Slut på en æra: Miadidas er blevet lukket

Slut på en æra: Miadidas er blevet lukket

Det er slutningen på en æra. Siden det blev lanceret tilbage i april 2000, har Miadidas leveret atleter, sneakerheads og afslappede bærere chancen for at skabe unikke sneakers produceret til deres personlige specifikationer. Dengang var dette et helt nyt koncept, der gjorde det muligt for alle at tilpasse produkter til deres egen smag. Vi er dog kede af at meddele, at Miadidas officielt er blevet lukket ned.

Denne nyhed kommer seks måneder efter, at Adidas annoncerede, at de lukkede den bekræftede app. Ifølge Dan Freebairn fra @kickposters ophører Miadidas med at eksistere den 13. januar. Du kan stadig tilpasse spark op til da, men du vil bemærke, at mange af produkter og tilpasningsmuligheder allerede er taget ned, med ekstremt begrænsede størrelser og farvemuligheder til rådighed.

Med alt det sagt er det ikke alt undergang og dysterhed, da Freebairn også sagde, at Adidas “vil udforske nye muligheder for tilpasning”; Uanset hvad dette måtte være, er det kun tiden, der viser, så sørg for at holde det låst på den eneste leverandør for flere nyheder, når det udvikler sig. I relaterede nyheder er Adidas Y-3’s forår/sommer 2019 kollektion lettere end let.

Hvis du tænker på at coppe nogle splinternye adidas -varme, skal du huske at tjekke det nyeste her!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *