Alexander Wang X Adidas Originals vender tilbage til en 80’erne Club Leisure-Inspired Collection

Alexander Wang X Adidas Originals vender tilbage til en 80’erne Club Leisure-Inspired Collection

Alexander Wang X Adidas Originals er uden tvivl en af ​​de mest undervurderede partnerskaber nogensinde. Allerede først sammen i 2016 har Power -duoen ikke frigivet noget dog varmt i de sidste tre år, såvel som deres foråret sommer 2019 -kollektion er bestemt ikke anderledes. Ser man til 80’erne Club Leisure for Inspiration, er sorten designet til både klubben såvel som gymnastiksalen.

Ligesom sæsoner før det, har ikke kun amerikansk modedesigner genoplivet et par klassikere, han er ligeledes introduceret et par nye silhuetter. Highlight Sneaker er bestemt Wangbody Run, der dukker op i en 90’erne-inspireret læderoverdel såvel som en ydersål baseret på Marathon TR. Andre steder vender den legendariske Bball såvel som Bball Soccer et afkast i helt nye farver, herunder henholdsvis ‘Clear Pink’ såvel som ‘Chalk Pearl’.

For at gå sammen med de nye AW -sneaker -tilbud er en række athleisure slid ligeledes blevet afsløret, inklusive stykker såsom sporjakker, bodysuits, beskårne tees, fitnesscenter -shorts, cykelthorts samt leggings, alle dukker op i fløde som som Nå som sorte paletter med grafik i nostalgisk stil med overalt.

Alexander Wang X Adidas Originals Spring Summertime 2019 -kollektionen er indstillet til at falde den 20. april i Adidas samt vælge Stockists. Lad os forstå, hvad du samler, og mens du er her, skal du se på Adidas ‘fulde sneaker -serie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *