Yeezy 450 “Nuriel” falder tidligt næste år!

Yeezy 450 “Nuriel” falder tidligt næste år!

Da Yeezy 450 “Nuriel” først lækkede helt tilbage i maj, var vi forvirrede, men fascinerede på samme tid. En silhuet, der først blev drillet tilbage i august 2018, rygtet om, at det endelig vil falde tidligt næste år, og her er alt, hvad vi ved indtil videre!

En sko, der får sit navn fra en engel i Bibelen, “Nuriel” er hjernebarnet til den legendariske fodtøjsdesigner Steven Smith, som vi interviewede for nylig. Malet i en ren fløde farvetone overtager Mesh hele øven, mens en elastisk krave giver den en soklignende pasform, der er så behagelig som den bliver.

Når du bevæger dig nedad, finder du en mellemsål, der er i modsætning til noget, vi har set før. Afsløret af Kanye West selv for over to år siden har det et vanvittigt hajtooth -design, der strækker sig helt op. Dette afrundes derefter med en zig-zag gummi ydersål, der er så tydeligt som det bliver, hvilket afslutter det en-til-en-slags design.

Ifølge Sneaker Insider @py_rates lanceres Adidas Yeezy 450 “Nuriel” engang i februar 2021. Andre rygter siger, at den vil frigive sammen med “White”, “Volt Green” og “Fuchsia” farver, selvom disse endnu har skal bekræftes. Fortæl os, hvad du synes om Yes nyeste og største silhuet, og mens du er her, kan du lige så godt se nærmere på Yeezy -stigningen 380 “Onyx”!

Billede gennem Kanye West

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *