Juventus fejrer sin succes i 90’erne med denne 2021/22 tredje sæt

Juventus fejrer sin succes i 90’erne med denne 2021/22 tredje sæt

Efter starten af ​​den seneste Serie A -fodboldsæson har Juventus nu frigivet denne sæsons tredje sæt. Inspireret af den bemærkelsesværdige succes, som klubben havde i 90’erne, legemliggør dette kit den samme ånd og viser den gennem et retro-farveblokeret design.

Billede gennem adidas
Int’l forsendelse

Køb nu

Dette nyeste sæt ankommer som en del af Adidas ‘løbende mission for at levere nogle af de fineste fodbold-t-shirts, der er tilgængelige denne sæson og sports en trendy farveblokeret ydre. “Shock Yellow” & “Hi-Res Blue” bruges sammen med en sprød hvid tone for at skabe et fremtrædende udseende. Diagonale og kantede striber er vist på fronten af ​​tøjet og skaber en mash-up af farver og logoer i midten af ​​stykket. På bagsiden af ​​tøjet holdes tingene lette med den “chokgul” farve, der tager størstedelen af ​​pladsen og efterlader plads til spillernavne og tal.

Sættet er produceret af Adidas ‘PrimeGreen-materiale, en række elastiske stoffer og høj kvalitet stof, der alle er lavet af genanvendte ingredienser, hvilket gør denne så miljøvenlig som den er stilfuld. Sættet er tilgængeligt nu på Adidas ‘site og er en bør COP for enhver selvudnævnt Juventus-fan! I andre nyheder skal du fejre Messis ankomst til PSG med disse signatursæt.

Billede gennem adidas
Int’l forsendelse

Køb nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *