Sæt dine pasninger i polsposition med dette Palace X Mercedes Collab

Sæt dine pasninger i polsposition med dette Palace X Mercedes Collab

Efter frigivelsen af ​​deres Crocs Classic-tilstopning “Camo” kort efterfulgt af deres M-Zone-samarbejde tidligt i sidste måned, ser det ud til, at London-baserede Streetwear Giants Palace viser nej Tegn på at bremse når som helst snart! Mærket er nu gået sammen med den legendariske tyske bilproducent Mercedes til en kapselkollektion klar til at give dine pasninger racingkanten.

Baseret på Palace’s kærlighed til motorsport binder dette samarbejde den tyske producents troværdighed for ydeevne med Palace’s evne til kreativitet for at levere en kapsel både distinkt og stilfuld.

Billede gennem palads
Tøjsiden af ​​partnerskabet indeholder gore-tex-frakker, patch pyntet læder varsity jakker, poloshirts, hættetrøjer, t-shirts og tilbehør, alt prydet med samarbejdspalads tri-ferg og AMG-logoer. Konturer af det berømte Nürburgring Racetrack er også vist på valgt påklædning med cirkulære insignier, der også optræder.

Ved siden af ​​tøjet er en præstationsklar Mercedes AMG GT3 blevet tilsluttet med et fuldt palads udviklet liv, komplet med en sabeltandtiger på bilens motorhjelm. Ved siden af ​​disse forskellige paladslogoer er der blevet vist overalt.

Billede gennem palads
Den fulde samling vil være tilgængelig på Palace’s webshop den 4. juni, og vi forudsiger, at du bliver nødt til at arbejde på fuld gashåndtering for at være i med en chance for at copping noget fra denne. I andre nyheder afsløres Union La X Air Jordan 4 “telt og trail” -kollektion officielt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *