PUMA påtager sig Nike Aaptor BB med In-Shape Intelligence

PUMA påtager sig Nike Aaptor BB med In-Shape Intelligence

, der overholder erklæringen fra Nike ADAPT BB tidligere i denne måned, har Puma nu afsløret deres håndtag til den selv snørende sneaker. Fi, der fungerer som efterfølgeren til kritisk anerkendt Autodisc, der introducerede kun to år før, er FI den nuværende fremskridt at finde fra den tyske kæmpe.

Med en mikromotor, der driver et ledningssystem, en gestus op eller ned på forfoden strammer eller løsner snøresystemet. Derudover har skoen som adapt BB en klog sensor, hvilket gør det muligt for den at tilpasse sig formen på foden på hver bærer.

Når man falder med en ledsagende smartphone-app, kan sneakerheads gøre ting som skærm, justere samt finjustere deres FI-udstyrede fodtøj. Dette kan være meget fordelagtigt for dem, der altid er på farten så godt som ikke har tid til manuelt at finjustere uanset hvad med skoen.

Puma Fi, der er sat til frigivelse engang i 2020, er det aktuelle trin i Pumas fortsatte forsøg på at skubbe grænserne for ydeevne såvel som livsstil. Er du hyped til denne udgivelse? Eller er det så godt så sent? Lad os forstå, om du copping, og sørg for at downloade den officielle app til den eneste leverandør til gratis ideal nu! I tilknyttede nyheder genoplivede Puma for nylig den legendariske paladsvagt OG!

Hvis du tror på at coppe nogle splinternye Puma -varme, skal du sørge for at inspicere strømmen her!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *