Hvordan man politibetjent fra NASA X Vans Collection

bliver forberedt på at donere dit område, der passer såvel som at træde ind i stjernerne, når NASA går sammen med Vans i en af ​​denne måneds mange hypede samarbejder.

Fire stilarter er grundet til at introducere sammen med noget NASA -tema tøj. Lige her tilbyder vi det, du kræver for at forstå om denne stjernespækkede pakke, samt nøjagtigt, hvordan man skal politibetjent fra den!

NASA sendte en fyr til månen såvel som nu slutter de sig til varevogne til et fodtøjspartnerskab – hvad er chancerne?! Med så meget hype for denne distinkte mash-up ser det ud til at være en øjeblikkelig udsalg, når den dukker op torsdag den 1. november.

De allerførste størrelser tager fly fra 23:00 på tværs af en stor organisering af europæiske detailhandlere; Asfaltguld, overkill, BSTN samt 43einhalb for at nævne nogle få.

Både SK8-HI 46 såvel som gamle Skool dukker op med overdel påvirket af en områdesuit. Det amerikanske flag har endda en aftagelig velcro -patch bagpå. Brev på tværs af sidevæggen afslutter udseendet med et nikk til “John F. Kennedy Area Center”;

Hvis du går glip af den europæiske lancering, er der altid overholdelsen af ​​morgenen, når britiske aktionister går online kl. 8. Det inkluderer Foot Locker UK, Footasylum, Footpatrol såvel som afkom.

Alle direkte links til Vans X NASA -samlingen vil blive offentliggjort på flugt så meget som introducere gennem @Thesoles Supplier. Tænd for disse meddelelser såvel som være klar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *