Et bedre kig på Air Jordan 1 High OG “Shadow 2.0”

Efter at have taget et ekstremt kort sneak peek tidligere i denne måned, får vi nu et bedre kig på den varmt forventede Air Jordan 1 High OG “Shadow 2.0 “. Efterfølgeren til det, der potentielt er en af ​​de mest berømte AJ1 -farver, der eksisterer, her er hvad vi forstår indtil videre.

Efter nøjagtig den samme vindende formel som den “knuste bagplade 2.0”, mens “Shadow 2.0” har nøjagtigt samme navn som den originale “skygge”, adskiller den sig fuldstændigt i farveblokering såvel som konstruktion. Med ekstra grå nuancer langs Toebox, vil du ligeledes opdage smøragtig glat ruskind i hele skoen også – et materiale, der var uset i paret 2018.

Billede gennem lækkede.Sneaks

Billede gennem lækkede.Sneaks
Selvfølgelig ville det ikke være en Air Jordan 1 uden den swoosh, der skyder over laterale såvel som mediale sidepaneler såvel som det bevingede basketballemblem, der stolt fremvises rundt om ankelen i sort. Afslutning af stilen er et rent snit Nike Air mellemsål under fødderne, hvilket sætter de færdigt berøring på det berømte look.

Mens Nike Air Jordan 1 High OG “Shadow 2.0” endnu ikke er officielt verificeret af Beaverton -mærket, forventes det at introducere den 21. maj. Lad os forstå, hvad du tror på denne kommende farve, såvel som mens du er her, kan du også tage dit allerførste kig på Air Jordan 1 Ajko “Paisley”!

Billede gennem lækkede.Sneaks

Billede gennem lækkede.Sneaks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *