Supreme X Dickies accepterer store arbejdstøjsvibber til FW21

Supreme X Dickies accepterer store arbejdstøjsvibber til FW21

efter måneder med teasere såvel som spekulation, har Ultimate til sidst afsløret et kommende partnerskab med arbejdstøj Giants Dickies. Denne mest aktuelle Ultimate X Dickies Mashup viser en række matchende quiltede arbejdstøjstykker i en række slående såvel som fremtrædende nuancer.

Partnerskabet blev først ryktet tilbage i august, da ivrige øjne fans af Ultimate observerede et Dickies X Ultimate-logo på bagsiden af ​​en model’s jeans. Fordi dette punkt gik kvarteret i overdrive og forsøgte at forudse netop nøjagtigt, hvad faldet ville indeholde.

Billede gennem Ultimate
Som det sker, er faldet ikke så snarere så ekspansivt, som nogle måske håber i stedet, det indeholder bare fire matchende toppe såvel som bund i en quiltet stil. Arbejdsjakken dukker op med detaljer, der ligner den traditionelle Dickies Eisenhower -jakke, men i stedet har en vatteret ydre for at holde vejrforholdet i skak. Bukserne dukker ligeledes op med en quiltet ydre bygning ud over dobbelt polstrede knæ såvel som en direkte benpasning.

Billede gennem Ultimate
For dem, der søger at politibetjent det kommende Ultimate X Dickies-samarbejde, vil det blive tilbudt på Internettet såvel som i butikken fra kl. 16 torsdag den 23. december (GMT). I andre nyheder frigiver Palace et valg af overtøjsprodukter til sin tredje ferie 2021 -dråbe.

Billede gennem Supreme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *