Videooptagelsesoverflader til Off-White X Nike X Serena Williams “Queen” Collection

Videooptagelsesoverflader til Off-White X Nike X Serena Williams “Queen” Collection

Virgil Ablohs overtagelse af den aktuelle gade-slidsscene ser ikke ud til at være langsommere når som helst. Hans samarbejde med Nike kendt som “The Ten”; er ved at diversificere, når en anden indflydelsesrig figur slutter sig til blandingen.

Serena Williams, Grand Slam -vinder, der rangerede nr. 1 Ved syv forskellige lejligheder giver inspiration til denne kommende “dronning”; kollektion. Billeder lækkede for flere uger siden, men takket være denne nylige video, der blev sendt af @mrtonymui, er her en nærbillede af den tredelte samling.

https://www.instagram.com/p/bmwgn4tapbu/?hl=en&taken-by=mrtonymui

Den off-white x Nike x Serena Williams “dronning”; Inkluderer en farverig Air Max 97 og Blazer Mid såvel som en glitter gennemvævet Nikecourt Flare 2 PE. Ifølge kilder er sidstnævnte ikke tilgængelig for men fantastiske nyheder som størrelser på AM97 og Blazer vil ikke bare være en NYC -eksklusiv.

Et nyligt Instagram-indlæg fra Off-White blev overskrevet, “Følg @em___pty___gallery For os frigiver information For den off-white mailingliste på linket i Bio til EU-frigivelsesinfo. “;

Bliv limet til @Thesoles Supplier for at få flere opdateringer og alarmer!

Som med Virgils tidligere off-white X Nike-eksklusiver, bringer denne samling en følelse af urban high-fashion, omend mere farverig end andre inden for området.

Hold øje med flere opdateringer om den off-white X Nike x Serena Williams “Queen”; og fortæl os, hvis du er fan af en sådan dristig pakke i kommentarerne herunder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *