Et andet kig på Adidas Yeezy forbedrer 350 V2 ‘Clay’

Et andet kig på Adidas Yeezy forbedrer 350 V2 ‘Clay’

Efter dens chokforsinkelse i sidste uge er sneakerheads sultere end nogensinde for Yeezy forbedret 350 V2 ‘Clay’. Special mod nord såvel som Sydamerika var ‘leren’ beregnet til at falde med resten af ​​’Special Release’ -kollektionen i sidste uge, såvel som mens vi venter på den for at introducere Stateside om to uger, vi ‘ Når man ser endnu et kig på den varmt forventede sneaker!

Malet fra hæl til tå i en stærk orange farvetone, en sidestribe, der er taget fra sidste års ‘statiske’, vises på laterale sidepaneler, så sneakerheads kan flexer de sokker, de har på. En komplementær hæltrækfane funktioner for ekstra bekvemmelighed såvel som nedenunder bruger en fuld længde mellemsålen ekstra komfort såvel som et glattere skridt.

Som påpeget før, vil Adidas Yeezy forbedre 350 V2 ‘Clay’ udelukkende falder for nordlige såvel som sydamerikanske markeder, såvel som de frigiver den 30. marts – hele to uger efter dens oprindelige introduktionsdato. Vil du tilføje et par til din Yeezy -samling? Fortæl os det, såvel som at sørge for at se på det fulde Adidas Sneaker -serie!

Billeder ved hjælp af Yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *