Dit bedste look endnu på Sacai X Nike Blazer Low

Rygter om en Sacai X Nike Blazer Low har foretaget runder i ganske lang tid, men nu får vi vores bedste blik endnu på Chitose Abe’s Next Swoosh -samarbejde . Først drillet i den japanske labels nyeste lookbook, Sneaker Insider @SneakerJamz er ankommet med Close Up Shots, og de er alt, hvad vi drømte om og så meget mere.

Ved at droppe i to rene afskårne farver, inklusive “klassisk grøn” og “magma orange”, ligner begge par en slående lighed med Blazer Mid Collab, der debuterede sidste år. Arbejdet med en glat tumblet læderbase, smørlige glatte ruskind accenter nåner snøresystemet, mens lærred svinger rammer de laterale og mediale sidepaneler.

Billede gennem Sneakerjamz

Billede gennem Sneakerjamz
Selvfølgelig kan du ikke tale om denne Sacai X Nike -kollektion uden at nævne det signaturdekonstruerede look, der er lavet til at dreje hoveder. Fra tungerne hele vejen til mellemsler og hælemblemer er alt blevet fordoblet for et look, der er bogstaveligt talt dobbelt så flot. Afslutning af det hele er en co-branded Nike-indersål, der afslutter designet.

Næsten meget andet vides om Sacai X Nike Blazer Low på dette tidspunkt, men ifølge vores kilder burde vi forvente, at de falder engang i foråret næste år. Fortæl os, hvilken farve du ville klare, og mens du er her, kan du lige så godt komme tæt på Sacai X Nike Vaporwaffle “Dark Iris” og “Sesame”!

Billede gennem Sneakerjamz

Billede gennem Sneakerjamz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *