Nike Air Max 1 Powerwall “Limeade” får en udgivelsesdato!

Nike Air Max 1 Powerwall “Limeade” får en udgivelsesdato!

Med den originale Powerwall “Lemonade” fra 2006, der er indstillet til at gøre et massivt comeback i år, har vi nu en officiel udgivelsesdato for den ledsagende Nike Air Max 1 Powerwall “Limade”, der er lige så velsmagende.

En fortsættelse af temaet for originalen, Air Max 1 “Limeade” har en fed grøn farvepalet og er udformet af en række luksuriøse materialer. Arbejder på en åndbar meshbase, pakker læder rundt i hele skoen med en satin -glans, der er blød og glat at røre ved. “Luft” -tekst er pebret over den øverste i en boble-lignende skrifttype, med en gul en fremhævet ved hælen for en pop farve.

Billede via Nike

Billede via Nike
Bløde gule snørebånd binder alt sammen, mens en komplementær Nike Swoosh skyder hen over laterale og mediale sidepaneler. For at afrunde det hele ankommer grafik af den fan-favorit frugt på tungen og indersålen og afslutter designet.

Indstillet til at falde via Nike SNKRS den 19. september, bør Nike Air Max 1 Powerwall “Limade” bestemt ikke gå glip af, så sørg for at holde det låst på den eneste leverandør for din bedste chance for at klare sig! Fortæl os, hvilken farve du vil gå efter, og i beslægtede nyheder vender Clot X Nike Air Max 1 “Kiss of Death” tilbage i tre farver!

Billede via Nike

Billede via Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *